Johan Milik Kami – Anugerah Inovasi Pengurusan Pejabat Terbaik Tahun 2019

Tarikh : 31hb Okt 2019 (Khamis)

Majlis Perasmian Hari Inovasi Kementerian Kerja Raya 2019 telah disempurnakan oleh Ybhg. Dato' Dr. Syed Omar Sharifuddin Syed Ikhsan, Ketua Setiausaha Kementerian Kerja Raya yang mewakili Menteri Kerja Raya Malaysia. Majlis ini telah berlangsung di Pusat Kecemerlangan Kejuruteraan dan Teknologi (CREaTE), Jabatan Kerja Raya Malaysia, mendukung tema “Warga Inovatif, Organisasi Produktif”.

 

Sebanyak 12 kategori telah dipertandingkan dan JKR WP Putrajaya telah mendapat tempat Johan bagi kategori Inovasi Pengurusan Pejabat Terbaik Tahun 2019. Hadiah telah disampaikan oleh Ybhg. Dato' Dr. Syed Omar kepada Dato’ Ir. Habbali Ibrahim, Pengarah JKR WP Putrajaya.

 

Terima kasih atas kerjasama semua warga kerja JKR WP Putrajaya dan diharap kemenangan ini mampu mendorong seluruh warga kerja untuk terus maju serta berinovasi dalam memberikan perkhidmatan yang terbaik pada masa depan selaras dengan Revolusi Industri 4.0.

Berita Disediakan Oleh

Unit Pengurusan Strategik & Intervensi (UPSi)

JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 25-FEB-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.com | email aduan JKR: aduan.jkr@1govuc.gov.myemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB   

01