Pemeriksaan Kalis Air Di Dataran Pahlawan

Tarikh : 28 Februari 2018

Pada 28 Februari 2018, Bahagian Pengurusan Projek (BPP) telah menghadiri pemeriksaan siap kerja bagi penggantian lapisan kalis air (waterproofing) di Dataran Pahlawan, Putrajaya.

 

Kerja-kerja penggantian ini diberi tempoh selama 4 minggu untuk disiapkan dan pihak kontraktor telah menyelesaikan dalam tempoh 3 minggu sahaja.

 

Pemeriksaan ini telah dihadiri oleh Bahagian Istiadat dan Urus Setia Antarabangsa (BIUPA), Fasiliti JPM, Perbadanan Putrajaya (PjC), JKR WP Putrajaya (BPP), Fasiliti Management dan Kontraktor.

 

Berita disediakan oleh:


Bahagian Pengurusan Projek
JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 22-FEB-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.com | email aduan JKR: aduan.jkr@1govuc.gov.myemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB   

1