Penyerahan Surat Setuju Terima (SST) Kontrak FMM Lot 2G8

Tarikh : 02hb Sep 2020 (Rabu)

Pengarah Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya telah menyempurnakan sesi penyerahan Surat Setuju Terima (SST) dan Dokumen Kontrak (2 dalam 1) bagi Kontrak Pengurusan Fasiliti Dan Penyenggaraan Di Kementerian Kewangan Malaysia, Blok 2M10 & 2M11 (Lot 2G8), Presint 2 Putrajaya Bagi Tahun 2020 Sehingga 2025. Ini sekaligus membuktikan JKR WP Putrajaya komited menyempurnakan dokumen kontrak sebelum kontrak bermula. Penyerahan 2 dalam 1 ini diserahkan kepada Kontraktor yang berjaya iaitu Mizura Sdn. Bhd. Kontrak ini akan bermula pada 15hb September 2020 dan tamat pada 14 September 2025.

Kontrak ini julung kalinya menggunakan Deposit Bon bagi kelayakan Kontraktor yang masuk. Justeru, kontrak ini juga menjadi tanda aras dan pemangkin kepada prestasi kontrak-kontrak baru yang akan menyusul selepas daripada kejayaan ini. Tahniah dan Syabas diucapkan.

Berita Disediakan Oleh:

NUR AFIQAH AMIRA BINTI ISMAIL

Bahagian Senggara Zon 2

JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 12-MEI-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB