Penyerahan Projek Cadangan Pembaikan Bilik Latihan Center Of Excellence (COE) Jabatan Imigresen Malaysia Serta Kerja-kerja Berkaitan Di aras 1, LOT 2G4 (MENARA), Putrajaya

Tarikh : 25hb Nov 2020 (Rabu)

Penyerahan projek ini oleh YBrs Ir Anita Bin Mohamed Shafie Pengarah JKR WP Putrajaya kepada Yang Berbahagia Dato’ Makhzan bin Mahyuddin, Timbalan Ketua Pengarah ( Pengurusan) Jabatan Imigresen Malaysia (JIM).

Projek ini telah selesai pelaksanaannya pada 18 November 2020  menepati tempoh pelaksanaan selama  11 minggu, projek bermula dari tarikh milik tapak pada 1 September  2020.

JKR WP Putrajaya mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak pelanggan iaitu pihak Jabatan Imigresen Malaysia dan juga Bahagian Pengurusan Projek, HODT Arkitek, Ukur Bahan, Mekanikal dan Elektrikal atas kerjasama yang diberikan dalam menjayakan projek ini.

 

Semoga prestasi seperti ini dapat diteruskan dan mudah-mudahan dapat bekerjasama lagi di masa yang akan datang.

Berita Disediakan Oleh:

Bahagian Pengurusan Projek (BPP)

JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB