Pengenalan Kepada Syarat-Syarat Kontrak Pengurusan Fasiliti & Penyenggaraan (COC-PWD FMM 2016)

Tarikh : 18hb Nov 2020 (Rabu)

Taklimat Pengenalan Kepada Syarat-Syarat Kontrak Pengurusan Fasiliti & Penyenggaraan (COC-PWD FMM 2016) telah diadakan pada 18 November 2020 (Rabu) dan disampaikan oleh Sr. Zawiyah@Zalina Bt. Mat Zain, Juruukur Bahan Penguasa Kanan JKR WP Putrajaya  bertempat di Bilik Persidangan Ziyad Ibn Abih, aras 8, JKR WP Putrajaya melibatkan seramai 14 kakitangan baru JKR WP Putrajaya.


Antara kandungan taklimat ini menyentuh berkenaan pengenalan kontrak FMM meliputi skop perkhidmatan dan hala tuju serta kandungan kontrak COC FMM 2016. Semoga taklimat ini dapat memeberikan kefahaman menyeluruh kepada peserta dalam pengurusan kontrak pengurusan fasiliti dan penyenggaraan terutamanya terhadap kontrak FMM yang berlansung di Wilayah Persekutuan Putrajaya.

Berita Disediakan Oleh:

Unit Pengurusan Strategik & Intervensi (UPSi)

JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 12-MEI-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB