Anugerah Cemerlang Keselamatan Dan Kesihatan Permis JKR WP Putrajaya

Tarikh : 07 Julai 2018

JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya telah dinobatkan sebagai Johan dalam Anugerah Cemerlang Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Premis JKR 2018 semasa  Persidangan Pegawai Kanan 2018 ( SOC ) di Alor Setar pada baru –baru ini.

 

Sijil Penghargaan Anugerah Cemerlang Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Permis JKR 2018 telah disampaikan oleh YAB Menteri Kerja Raya Tuan Baru Brian kepada Pengarah JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya, Dato’ Ir.Hj. Habbali Bin Ibrahim.

 

Setinggi-tinggi penghargaan dan ucapan tahniah kepada seluruh warga kerja JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya diatas kejayaan serta anugerah yang dimiliki. Kerjasama berterusan serta usaha yang tinggi adalah kunci kejayaan buat semua. Semoga JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya terus gemilang dimasa akan datang.

Berita Disediakan Oleh

Noor Shahrazal Bin Muhamad

Jawatankuasa Kecil Promosi

JawatanKuasa Keselamatan dan Kesihatan

JKR W.P Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB