Majlis Anugerah Pensijilan JKR Tahun 2019

Tarikh : 24hb Sep 2019 (Selasa)

JKR WP Putrajaya mengucapkan tahniah kepada penerima Anugerah Pensijilan JKR Tahun 2019. Diantara penerima anugerah tersebut adalah Puan Zakiah Bt Klewan (Juruukur Bahan Kanan) dan En. Mohd Shahriman Bin Abd. Latef (Juruukur Bahan) bagi Kompetensi Pengurus Tuntutan Kontrak. Seterusnya bagi Kompetensi Kejuruteraan Alam Sekitar, En. Ahmad Afzan Bin Mohamad Bakri (Jurutera Mekanikal) turut berjaya mendapatkan pensijilan.  

 

Majlis ini merupakan anjuran Bahagian Kompetensi, Pensijilan & Akreditasi Kejuruteraan, CREaTE. Majlis telah diserikan dengan perasmian oleh YBhg. Dato’ KPKR dan penyampaian pentauliahan oleh Dato’ KPKR, TKPKR dan Ketua-Ketua Disiplin yang lain. Majlis ini telah diadakan di Dewan Utama, CREaTE. Alor Gajah Melaka.

 

JKR WP Putrajaya amat bersetuju dalam program pensijilan ini kerana ianya bukan sahaja merupakan usaha melengkapi kemahiran dan kepakaran tertentu kepada pegawai malah turut menjadi platform ke arah mendepani Industri Revolusi 4.0. Semoga usaha pentauliahan ini memberi semangat kepada semua pegawai untuk terus cemerlang di masa akan datang. Lengkapkan diri dengan potensi, kemahiran tinggi dan kualiti demi mencapai matlamat organisasi.

 

“Kompetensi Pemacu Kecemerlangan”

 

Disediakan oleh;

 

Mohd Shahriman Bin Abd. Latef

Juruukur Bahan

Bahagian Kontrak & Ukur Bahan

JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB