Dari Kita Untuk Kita @ Biro Kebajikan Ziarah Keluarga En Sujeni Bin Sulaiman

Tarikh : 16hb Dis 2019 (Isnin)

Biro Kebajikan melalui Kelab Sukan, Sosial Dan Kebajikan JKR WPP telah melakukan satu ziarah silaturahim kepada keluarga En Sujeni Bin Sulaiman (Penolong Jurutera Elektrik) Bahagian Senggara Zon 3. JKR WP Putrajaya yang telah menerima ujian daripada Allah. Beliau telah kehilangan anak yang baru dilahirkan akibat komplikasi selepas kelahiran.

 

Melalui AJK Biro Kebajikan, satu kutipan khas sumbangan telah dibuat daripada kakitangan JKR WP Putrajaya dan YBhg. Dato’ Ir Hj. Habbali Bin Ibrahim selaku Tuan Yang Dipertua KSSK telah berkesempatan menyerahkan sendiri sumbangan tersebut kepada keluarga beliau di kediamannya di PPAM Larai, Presint 6, Putrajaya.

 

Melalui Biro Kebajikan, program Dari Kita Untuk Kita (DKUK) sumbangan kepada keluarga En Sujeni adalah merangkumi Cenderahati Cahaya Mata dan Cenderahati Kematian Keluarga. Program ziarah ini telah disertai oleh Bahagian Kuarters yang diwakili oleh 7 orang pegawai, Encik Mohd Shahriman Bin Abd. Latef selaku AJK Biro Kebajikan, Cik Nazira Binti Mohamed Masri, Puan Nurul Farhana Binti Mohamad Fadzil dan Encik Khairul Salleh Bin Idris selaku wakil Bahagian Korporat

 

Akhir Kalam, warga JKR WP Putrajaya mendoakan agar keluarga En Sujeni diberikan kekuatan dalam menempuhi dugaan dan insha Allah perancangan yang terbaik tidak lain tidak bukan hanya dari Allah. Sesungguhnya kita hanya merancang Tuhan yang menentukan yang terbaik untuk kita. Semoga kita semua dalam lindungan Rahmah Allah sentiasa.

 

Berita Disediakan Oleh

Bahagian Kontrak Dan Ukur Bahan

JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB