Flag OFF Misi Bantuan Banjir JKR WP Putrajaya

Tarikh : 12hb Jan 2020 (Selasa)

JKR WP Putrajaya dengan jayanya melaksanakan tanggungjawab masyarakat bagi Misi Banjir JKR Prihatin. Misi pelapasan konvoi menghantar sumbangan bantuan banjir disempurnakan oleh YBrs. Ir Anita Binti Mohamed Shafie, Pengarah JKR WP Putrajaya pada 11 Januari 2021 jam 11.30 pagi.

Sebanyak 4 buah kenderaan Jabatan konvoi berisi barangan sumbangan yang terdiri daripada keperluan asas seperti beras, minyak, makanan, lampin pakai buang dan pakaian dihantar ke Blok G Menara Kerja Raya, Ibu Pejabat JKR Malaysia tempat pengumpulan barangan sumbangan.

Terima kasih tidak terhingga buat semua warga kerja JKR WP Putrajaya yang telah berbesar hati menyumbang semoga sedikit sebanyak sumbangan ini dapat meringankan beban mangsa banjir bagi keperluan harian mereka.

Berita Disediakan Oleh:

Bahagian Pengurusan Korporat

JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB