Majlis Iftar Ramadhan Bersama Anak Yatim Darul Izzah

Tarikh : 17hb Mei 2019 (Jumaat)

Biro Kebajikan melalui Kelab Sukan, Sosial Dan Kebajikan JKR WPP telah berjaya mengadakan majlis Iftar bersama anak-anak yatim Darul Izzah Bangi bertempat di Restoran Balqis, Ayer 8, Presint 8, Putrajaya.

 

Majlis yang bermula pada jam 6.00 petang telah diserikan dengan kehadiran ke semua 17 orang anak yatim, 4 orang ustaz/ustazah pengiring dan JKR Putrajaya pula telah diwakili oleh Encik Ir Ibtisham Bin L. Saleh yang mewakili YBhg. Dato Pengarah, Ir Hj Masri Bin Baharuddin (Ketua Biro Kebajikan), En Mohd Ikram Bin Mahmod, En Hj Ismail Bin Hussaini, En Mohd Shahriman Bin Abd. Latef dan En Rosleen Bin Kasim.

 

Berkat sumbangan ikhlas warga kerja JKR WP Putrajaya, majlis ini telah berjalan dengan lancar dan aktiviti yang dilaksanakan adalah sesi beramah mesra dengan anak yatim, bacaan doa selamat dan pemberian duit raya. Untuk makluman majlis turut diserikan oleh Tuan Ir Syed Jaafar Idid Bin Syed Abdyllah Idid selaku mantan Timbalan Pengarah JKR WP Putrajaya.

 

Syukur ke hadrat illahi kerana majlis yang dirancang pada awal tahun telah terlaksana jua dan semoga ikatan silaturahim di antara Pengurusan Anak Yatim Darul Izzah dan JKR WP Putrajaya bertambah erat. JKR WP Putrajaya juga turut berharap penganjuran program-program akan datang akan lebih meriah dan mendapat sambutan dari semua pihak. Semoga usaha murni kita semua mendapat berkat dan rahmat dari Allah. Majlis iftar bersurai pada jam 8.15 malam.

Berita Disediakan Oleh:

Mohd Shahriman Bin Abd. Latef

Juruukur Bahan

Biro Kebajikan, KSSK JKR WPP

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB