Program Kayuhan Amal ke Rumah Anak Yatim Darul Izzah Kajang

Tarikh : 26hb Sep 2020 (Sabtu)

Program Kayuhan Amal ke Rumah Anak Yatim Darul Izzah Kajang telah diadakan pada 26 September 2020 (Sabtu) hasil kerjasama JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP), Bahagian Pengurusan Hartanah (BPH) dan Jabatan Audit Negara (JAN). Program ini melibatkan seramai 37 orang peserta yang berkayuh basikal secara berkumpulan bermula dari Kompleks F, Putrajaya ke Rumah Anak Yatim Darul Izzah Kajang sejauh 11 kilometer.

 

Program kayuhan ini merupakan julung-julung kalinya diadakan dengan kerjasama jabatan-jabatan lain tujuan utama program ini diadakan adalah untuk memberi sumbangan dan menyantuni anak-anak yatim.

 

Diharap dengan adanya program seperti ini dapat mengeratkan lagi hubungan silatulrahim antara kakitangan JKR WP Putrajaya serta agensi-agensi yang terlibat bersama anak-anak yatim Darul Izzah.

Berita Disediakan Oleh

Unit Pengurusan Strategik & Intervensi (UPSi)

JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB