Sesi Penyerahan Projek Kerja-kerja Pengubahsuaian Pejabat Operasi Wilayah Jabatan Perangkaan, Wilayah Persekutuan Putrajaya Di Aras 2, Blok D5, Kompleks D

Tarikh : 14hb Julai 2020 (Selasa)

Majlis yang telah disempurnakan oleh Puan Hanifah binti Abdullah, Jurutera Elektrik Penguasa Kanan, JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya pada 14hb Julai 2020.

JKR Putrajaya telah melantik Kontraktor Mutiara Kath Services bagi menyempurnakan kerja-kerja pengubahsuaian. Tarikh Masuk tapak pada 8 November 2019 dan tarikh siap pada 21 Jun 2020.

Skop kerja yang terlibat adalah menyediakab bilik mesyuarat, menyediakan bilik pegawai, menyediakan bilik fail, mencuci karpet, kerja- kerja elektrik dan mekanikal yang berkaitan.

Tahniah dan terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam menjayakannya.

Berita Disediakan Oleh:

Bahagian Pengurusan Projek (BPP)

JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB