Kunjungan Silatulrahim Timbalan Menteri Kerja Raya ke JKR WP Putrajaya

Tarikh : 24hb Jun 2019 (Isnin)

Timbalan Menteri Kerja Raya, YB Tuan Haji Mohd Anuar Mohd Tahir mengunjungi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya dalam siri lawatan kerja menyantuni warga kerja raya.

 

Ketibaan YB Timbalan Menteri disambut oleh Pengarah JKR WP Putrajaya Iaitu Dato' Ir. Hj. Habbali Bin Ibrahim. Majlis dimulakan dengan persembahan montaj dan diikuti dengan ucapan aluan serta penerangan mengenai struktur dan fungsi organisasi JKR WP Putrajaya.

 

YB Timbalan Menteri turut menyampaikan sepatah dua kata kepada semua hadirin dan turut melawat ruang kerja JKR WP Putrajaya ini serta menyantuni warga kerja yang turut tidak melepaskan peluang bertemu secara langsung dengan YB Timbalan Menteri.

Berita Disediakan Oleh:

Unit Pengurusan Strategik & Intervensi (UPSi)

JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB