Lawatan Tapak Projek Pembinaan Tambahan 35 Bilik Darjah Di Sekolah-Sekolah WP Putrajaya Bersama Ketua Setiausaha Kementerian Pendidikan Malaysia

Tarikh : 26hb Jan 2021 (Selasa)

Satu lawatan tapak telah diadakan di Sekolah Kebangsaan Presint 9(2) dan Sekolah Kebangsaan Presint 18(1) bagi melihat kemajuan kerja projek Pembinaan Tambahan 35 Bilik Darjah Di Sekolah-Sekolah Wilayah Persekutuan Putrajaya.

 

Lawatan tapak tersebut dihadiri oleh YBhg Datuk Yusran Shah Bin Mohd Yusof, Ketua Setiausaha Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM), YBrs. Ir. Anita Binti Mohamed Shafie, Pengarah JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya serta pegawai-pegawai daripada Kementerian Pendidikan Malaysia, Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya, Perunding Min Consult dan pihak kontraktor Malaysian Resources Corporation Berhad (MRCB).

 

Hasil daripada lawatan tapak tersebut pihak KPM berharap agar projek tersebut dapat disiapkan mengikut masa yang telah ditetapkan disamping menjaga ‘Standard of Procedure (SOP)’ bagi pencegahan Covid19.

 

Lawatan bermula di Sekolah Kebangsaan Presint 9(2) pada jam 9.30 pagi dan berakhir di Sekolah Kebangsaan Presint 18(1) pada jam 12.30 tengah hari.

Berita Disediakan Oleh:

Bahagian Pengurusan Projek

JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 12-MEI-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB