Lawatan Teknikal Daripada Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Skudai, Johor

Tarikh : 04hb Mac 2020 (Rabu)

Pada tarikh 3hb Mac 2020, Selasa, JKR WP Putrajaya telah menerima lawatan teknikal daripada pihak pengurusan Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Skudai, Johor. Perjumpaan ini berlangsung dari jam 2.30 petang sehingga 5.00 petang, bertempat di Bilik Persidangan Ziyad ibn Abih, JKR WP Putrajaya. Program ini telah dipengerusikan oleh Y.Brs. Ir. Ibtisham Bin L Saleh selaku Timbalan Pengarah JKR WP Putrajaya, melibatkan 10 orang pegawai JKR WP Putrajaya dan 5 orang wakil pegawai dari UTM.

 

Lawatan teknikal ini diadakan bagi tujuan perkongsian ilmu serta mendapatkan khidmat nasihat daripada JKR WP Putrajaya dalam menguruskan kontrak pengurusan fasiliti dan penyenggaraan bangunan UTM sedia ada.

Semoga dengan terlaksananya lawatan teknikal ini, kerjasama diantara kedua-dua pihak akan berterusan pada masa akan datang.

Berita Disediakan Oleh:

Unit Pengurusan Strategik & Intervensi (UPSi)

JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 12-MEI-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB