Majlis Simbolik Penyerahan Bendera Kontijen JKR WP Putrajaya

Tarikh : 08hb Februari 2019 (Jumaat)

Majlis Simbolik Penyerahan Bendera Kontijen JKR WP Putrajaya telah diadakan sebelum pasukan JKR WP Putrajaya yang dijangka bertolak ke temasya Sukan JKR Malaysia, Kota Kinabalu Sabah yang akan berlangsung pada 22-24 Feb 2019. Pada majlis tersebut, Y.Bhg. Dato Ir. Hj. Habbali Bin Ibrahim selaku Yang Dipertua Kelab Sukan, Sosial & Kebajikan, JKR WP Putrajaya sudi meluangkan masa bagi menyempurnakan majlis.

 

Pada temasya sukan itu nanti, tiga acara yang akan disertai oleh kontijen iaitu acara Bowling, Badminton dan Golf. YBhg. Dato YDP KSSK telah memberi kata-kata semangat kepada para peserta acara yang terlibat agar berjuang habis-habisan bagi mencapai misi pingat emas bagi setiap acara. Nasihat beliau lagi, setiap peserta perlu menyemai semangat kerjasama berpasukan dan setidak-tidaknya berjaya menaiki podium.

 

Berita Disediakan Oleh:

En. Noor Azizi bin Arifin

Juruukur Bangunan J44

Bahagian Senggara Zon 2, JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB