Majlis Penyerahan Projek Kerja-Kerja Pembaikan Sekolah Menengah KebangsaanPresint 18 (1), Wilayah Persekutuan Putrajaya

Tarikh : 22 Februari 2018

SMK Putrajaya Presint 18(1) : Bahagian Pengurusan Projek (BPP) telah mengadakan Majlis Penyerahan Projek Kerja-kerja Pembaikan Sekolah Menengah Kebangsaan Presint 18(1) kepada Kementerian Pendidikan Malaysia pada 22 Februari 2018.  Projek ini telah siap mengikut tarikh seperti didalam kontrak iaitu 2 Februari 2018. Untuk pengetahuan umum, projek ini telah dimulakan pada 3 April 2017 dengan tempoh kontrak selama 10 bulan. Projek ini juga telah berjaya disiapkan 3 in 1 iaitu bersama CPC, SOFA dan Lukisan Terbina sepertimana yang disarankan oleh Y.Bhg. Dato’ Sri KPKR

JKR WP Putrajaya mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak kontraktor, pihak pelanggan dan semua yang terlibat kerana telah memberi kerjasama yang baik dalam pelaksanaan projek ini.

Majlis Penyerahan telah disempurnakan dengan penyampaian Dokumen Penyerahan oleh Ir. Syed Jaafar Idid Bin Syed Abdyllah Idid (Timbalan Pengarah JKRWPP) selaku Pegawai Penguasa (SO) projek ini kepada Wakil Kementerian Pendidikan Malaysia.

Agensi terlibat yang hadir adalah daripada Kementerian Pendidikan Malaysia, Jabatan Pendidikan Wilayah Persekutuan Putrajaya, Pengetua SMK P18(1), Cawangan Senggara Fasiliti Bangunan (Ibu Pejabat JKR), JKR WP Putrajaya.

Berita disediakan oleh:


Bahagian Pengurusan Projek
JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB