Majlis Perpisahan Pegawai & Kakitangan Bahagian Senggara Zon 3 Kejuruteraan Elektrik

Tarikh : 05 March 2018

Majlis Perpisahan Pegawai & Kakitangan Bahagian Senggara Zon 3/ Kejuruteraan Elektrik telah diadakan pada 5 Mac 2018 (Isnin) bertempat di Bilik Bincang Wira, Aras 2, JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya.

 

Majlis ini diadakan juga bagi meraikan En. Hassim bin Idin diatas kenaikan pangkat ke jawatan Jurutera Elektrik Penguasa Kanan, Gred J54 (KUP) dimana penempatan baharu beliau adalah di Bahagian Pengurusan Projek, JKR Putrajaya. Manakala kakitangan yang telah bertukar keluar adalah Encik Mohammad Hafiz bin Zahari dan Encik Che Hazrien bin Che Hussian. Dalam menghargai jasa dan sumbangan yang telah diberi oleh mereka yang pernah berkhidmat di Zon 3 sebelum ini, urusetia majlis telah menyediakan sedikit cenderahati sebagai tanda penghargaan kepada mereka.

 

Selamat maju jaya diucapkan kepada pegawai-pegawai yang berpindah.

Berita disediakan oleh:


Bahagian Senggara Zon 3
JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB