Majlis Meraikan Jasa Tn Hj Md Zaini bin Tumin

Tarikh : 15hb November 2018 (Khamis)

Bahagian Arkitek telah meraikan jasa Pembantu Pegawai Senibina Kanan Gred 36, Tuan Hj Md Zaini bin Tumin sempena persaraan beliau pada 2 Disember 2018.

 

Tuan Hj Md Zaini bin Tumin mula menabur bakti sebagai pegawai JKR pada tahun 1980 sebagai Juruteknik Senibina di Cawangan Kesihatan IPJKR. Beliau kemudiannya meneruskan khidmatnya sebagai Pembantu Teknik Senibina Tingkatan Biasa di cawangan yang sama sebelum ditukarkan ke JKR WP Putrajaya pada tahun 2003. Tuan Hj Md Zaini kemudiannya dinaikkan pangkat dan mendokong jawatan Penolong Pegawai Senibina Kanan gred 36 di JKR WP Putrajaya bermula pada tahun 2011 sehingga Disember 2018.

 

Majlis penghargaan khusus untuk beliau ini telah diadakan di Bilik Taklimat Bahan bersama-sama semua kakitangan Bahagian Arkitek dan diserikan dengan kehadiran YBhg. Dato’ Pengarah JKR WP Putrajaya diiringi semua Ketua-ketua Bahagian. Isteri kepada pegawai turut hadir sebagai jemputan khas. Aturcara dimuatkan dengan ucapan penghargaan daripada pengerusi majlis, ucapan daripada pegawai yang dirai serta ucapan balas daripada Pn Haslina binti Sumairi selaku Ketua Bahagian Arkitek, JKR WP Putrajaya. Majlis kemudiannya diakhiri dengan penyerahan cenderahati tanda ingatan kepada pegawai.

 

Bahagian Arkitek khususnya amat menghargai jasa-jasa Tuan Hj Md Zaini bin Tumin sepanjang 15 tahun bersama-sama di JKR WP Putrajaya sejak dari awal pertubuhan pasukan projek JKR di Putrajaya. Terima kasih diucapkan dan semoga jalinan ukhwah berkekalan.

Berita Disediakan Oleh

Bahagian Arkitek

JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB