top of page
MESYUARAT CADANGAN PENGUKUHAN ORGANISASI DAN PERJAWATAN SERTA AUDIT PERJAWATAN
DI JKR WILAYAH PERSEKUTUAN PUTRAJAYA

Tarikh : 12hb Jun 2024 (Rabu)

 

Mesyuarat Cadangan Pengukuhan Organisasi Dan Perjawatan Serta Audit Perjawatan Di JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya pada 12 Jun 2024 bersama pegawai daripada Cawangan Dasar Dan Pengurusan Korporat (CDPK), Ibu Pejabat JKR telah diadakan di Bilik Persidangan Ibn Ziyad , JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya, Aras 8.

Mesyuarat Cadangan Pengukuhan Organisasi Dan Perjawatan Di JKR Wilayah/ JKR KESEDAR/ JKR KETENGAH ini dijalankan selama 1 hari yang melibatkan 5 pegawai dari CDPK iaitu Encik Zuki Bin Mat Salleh selaku ketua audit , Puan Siti Syafiqah Binti Solah, Encik Muhammad Nabil Fikri Bin Zulkifli , Puan Noorhunaine Binti Mohd Zainudin dan Ir. Meria Marsita Binti Md Azman. Manakala dari JKR WP Putrajaya pula melibatkan 14 orang pegawai yang diketuai oleh Encik Robert Anak Albert Girik selaku Yang Menjalankan Tugas Pengarah JKR WP Putrajaya.

Tujuan audit dan mesyuarat diantara JKR WP Putrajaya bersama pegawai daripada pihak CDPK, JKR untuk membincangkan serta menyemak berkaitan perjawatan di JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya.

Oleh itu, sukacitanya ingin kami merakamkan ucapan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat kerana telah memberi kerjasama dengan baik sepanjang sesi audit dijalankan. Sekian

Berita Disediakan Oleh:

Nur Annisa Binti Kasim
Editor BPKS

Bahagian Pengurusan Korporat & Strategik (BPKS)
JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya

bottom of page