Mesyuarat Pengumpulan Data Bagi
Pewujudan Pusat Maklumat Kontrak di JKR WP Putrajaya

Tarikh : 18hb Februari 2019 (Isnin)

Unit Pengurusan Strategik & Intervensi (UPSi) telah mengadakan mesyuarat pengumpulan data bagi pewujudan pusat maklumat kontrak di JKR WP Putrajaya bilangan 2/2019 bertempat di Bilik Mesyuarat Utama (BMU), Aras 3 JKR WP Putrajaya.


Mesyuarat ini dipengerusikan oleh Ketua Unit UPSi, Ir. Ibtisham Bin L Saleh serta melibatkan kakitangan UPSi dan wakil wakil daripada semua bahagian JKR WP Putrajaya. Objektif utama mesyuarat ini bagi membincangkan dan verifikasi data yang telah dikumpul serta perancangan dan penyususan olahan data mengikut table yang telah di klasfikasikan. Fokus utama untuk peringkat permulaan adalah untuk melengkapkan semua data semasa berkaitan dengan pengurusan fasiliti dan penyelenggaraan (FM) daripada Bahagian Selenggara Zon 1, Bahagian Selenggara Zon 2 dan Bahagian Selenggara Zon 3.

Berita Disediakan Oleh:

Unit Pengurusan Strategik & Intervensi (UPSi)

JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB