Mesyuarat Penyelarasan Dan Tinjauan Awalan Jabatan Perdana Menteri

Tarikh : 28hb Sep 2020 (Isnin)

Mesyuarat Penyelarasan Dan Tinjauan Awalan Jabatan Perdana Menteri telah diadakan pada 28 September 2020 bertempat di Bilik Persidangan Ziyad Ibn Abih, aras 8, JKR WP Putrajaya. Mesyuarat ini dipengerusikan oleh TKSU (Pengurusan) Jabatan Perdana Menteri iaitu Ybhg. Datuk Mohammad Bin Ismail, turut hadir sama wakil JPM serta wakil JKR daripada CSFB, CKE, CKM dan CA.

Tinjauan pengurusan dan senggara fasiliti meliputi bangunan rasmi Jabatan Perdana Menteri iaitu Istana Melawati, Seri Perdana dan Sri Satria. Sesi pagi dimulakan dengan pembentangan maklumat umum bangunan, kerja-kerja penyelenggaraan yang telah siap dan sedang dilaksanakan serta isu-isu berkaitan penyelenggaraan manakala sebelah petang pula diadakan lawatan teknikal ke bangunan tersebut.

Berita Disediakan Oleh

Unit Pengurusan Strategik & Intervensi (UPSi)

JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB