Mesyuarat Pra Bengkel Parameter 2 BPA Dan Verifikasi Data Di Putrajaya

Tarikh : 15hb Februari 2019 (Jumaat)

Bahagian Perundingan Pengurusan Aset BPPA, CPAB Ibu pejabat JKR Malaysia telah mengadakan satu Mesyuarat Pra Bengkel Parameter 2 BPA Dan Verifikasi Data Di Putrajaya bertempat di Bilik Bincang Utama, Aras 3, JKR WP Putrajaya.

 

Hadir dalam mesyuarat ini ialah Pn. Salawati Binti Sallan, Pn. Nor Islahiah Binti Hashim dan En. Huong How Chuang daripada BPPA, CPAB Ibu pejabat JKR Malaysia manakala wakil daripada JKR WP Putrajaya terdiri daripada Pn. Azawiyah Binti Md Saad, En. Hafiz Bin Ahmad, En. Mohd Hasyimi Bin Abdullah, Pn. Zaiti Binti Kamsan dan En. Abdillah Bin Alwi.

 

Perkara utama yang dibincangkan dalam mesyuarat ini ialah verifikasi keseluruhan data penyelenggraan bangunan pejabat Kerajaan dibawah seliaan JKR WP Putrajaya (FM) berkaitan kos operasi dan penyelenggaraan bangunan (O&M) untuk mendapatkan julat skala kos O&M per GFA per bulan (Cost/m2/mth) bagi melengkapkan penilaian kecekapan operasi yang merupakan Parameter 2 dalam BPA.

Berita Disediakan Oleh:

Unit Pengurusan Strategik & Intervensi (UPSi)

JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB