Pemeriksaan RSA Jambatan Sri Ehsan

Tarikh : 12 Februari 2018

Pada 12 Februari 2018, pihak BPP telah membuat pemeriksaan Road Safety Audit, RSA untuk kali kedua terhadap projek Bridge Connecting P4 to P19 atau dikenali sekarang sebagai Jambatan Sri Ehsan. Sebelum ini pihak JKR telah melakukan RSA terhadap projek ini pada 30 November 2017 yang turut hadir bersama adalah Pengarah JKRWPP.

 

Pemeriksaan kali ini adalah bertujuan bagi memastikan kontraktor menyempurnakan atau menyelesaikan pembaikan berdasarkan pada laporan pematuhan RSA sebelum ini. Pihak yang terlibat dalam pemeriksaan ini adalah JKRWPP, PjH, PjC, Kontraktor dan Konsultan.

Berita disediakan oleh:


Bahagian Pengurusan Projek
JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas. 
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 12-JAN-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.com | email aduan JKR: aduan.jkr@1govuc.gov.myemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB