Sesi Pengauditan Anugerah Kontraktor Cemerlang (AKC) Bagi Zon 3

Tarikh : 24 Januari 2018

Pada tarikh 24 Januari 2018, pihak Mozzpower Sdn. Bhd. kontraktor Pengurusan Fasiliti bagi Masjid Putra di bawah seliaan Bahagian Senggara Zon 3 & Kejuruteraan Elektrik  telah menerima kunjungan dari panel penilai untuk pertandingan Anugerah Kontraktor Cemerlang (Pengurusan Fasiliti Bangunan) anjuran Jabatan Kerja Raya, Malaysia (JKR).

 

Pertandingan Anugerah Kontraktor Cemerlang (Pengurusan Fasiliti Bangunan) ini merupakan satu pertandingan yang diadakan secara tahunan bertujuan untuk menghargai Kontraktor Pengurusan Fasiliti Bangunan yang telah memberikan perkhidmatan yang cemerlang. Sesi Audit dimulakan dengan satu sesi pengenalan dan taklimat yang telah diadakan di Bilik Mesyuarat Saidina Ali, Masjid Putra dan sesi diteruskan dengan lawatan tapak ke sekitar Masjid Putra.

 

Sesi penutup telah dijalankan di Pejabat Penyelenggaraan Mozzpower Sdn.Bhd dan pihak penilai telah memberi ulasan dan komen yang membina dalam usaha meningkat dan memperbaiki lagi mutu perkhidmatan penyelenggaraan di Masjid Putra. Majlis berakhir pada jam 5.00 petang.

 

Disediakan oleh;

En. Tan Yeong Yong

Jurutera Elektrik (J41)

Bahagian Senggara Zon 3

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB