Majlis Penyerahan Projek Pembinaan Bilik Kewangan Dan Kerja Menaik Taraf Sistem Rangkaian Setempat (LAN) Bahagian Pentadbiran Masjid Putra, Putrajaya

Tarikh : 20hb Nov 2020 (Jumaat)

Majlis Penyerahan Projek Cadangan Pembinaan Bilik Kewangan Masjid Putra, Wilayah Persekutuan Putrajaya Dan Kerja-Kerja Menaik Taraf Sistem Rangkaian Setempat (LAN) Di Bahagian Pentadbiran Masjid Putra, Putrajaya telah diadakan pada 20 November 2020 (Jumaat) bertempat di Masjid Putra.

 

Pelaksanaan kedua-dua projek ini telah dilaksanakan di Bahagian Pentadbiran Masjid Putra, Putrajaya bermula pada 14hb Julai 2020(Bilik Kewangan) dan 15hb Julai 2020(LAN) telah disiapkan mengikut masa yang ditetapkan pada 05hb Oktober 2020 dan 06hb Oktober 2020 iaitu selama 12 minggu bagi . Dimana skop projek ini adalah pembinaan Bilik Kewangan beserta dengan Bilik Bincang, Kaunter Serahan Duit dan Penukaran Siling di Keseluruhan Ruang Pejabat manakala skop kerja bagi projek LAN adalah menaik taraf Rangakaian Setempat di Bahagian Pentadbiran melibatkan pendawaian point it baru, wifi dan server baru Masjid Putra.

 

Berdasarkan pemeriksaan dan pemantauan oleh Jabatan Kerja Raya WP Putrajaya, pihak pelanggan berpuas hati dengan hasil kerja yang telah dilaksanakan.

 

Terima kasih diucapkan atas kepercayaan yang telah diberikan oleh pihak Masjid Putra kepada JKR WP Putrajaya untuk melaksanakan kerja-kerja pengubahsuaian ini. Diharap kerjasama yang terjalin ini dapat diteruskan pada masa akan datang.

Berita Disediakan Oleh:

Bahagian Pengurusan Projek (BPP)

JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 12-MEI-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB