Mesyuarat Penyerahan Kompleks C, Putrajaya

Tarikh : 30 Januari 2018

Pada 30 Januari 2018 telah berlangsung Mesyuarat Penyerahan Pengurusan Fasiliti Kompleks C oleh syarikat THP Sinar Sdn Bhd. kepada pihak JKR WP Putrajaya yang tamat pada 31 Januari 2018. Kontrak Pengurusan Fasiliti baru akan bermula pada 1 Februari 2018 sehingga 31 Januari 2022. 

 

Antara Dokumen Penyerahan yang diserahkan ialah dokumen kecacatan (Defect List), As Built Drawing, Sijil-sijil jaminan, kunci bilik utiliti, senarai password peralatan, senarai aset, sijil PMA, dan sijil kalibrasi.

 

Mesyuarat diakhiri dengan penyerahan Dokumen Penyerahan oleh Encik Jalil Bin Jaafar (JMPK Zon 1) kepada Kontraktor Pengurusan Fasiliti baru iaitu THP Sinar Sdn Bhd, serta Kontraktor Housekeeping iaitu Sinar Jernih Sdn Bhd.

 

Berita disediakan oleh:

Mohd Hasyimi Bin Abdullah
Jurutera Elektrik (J41)
Bahagian Sengara Zon 1

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB