top of page
Kejayaan Produk Inovasi JKR WP Putrajaya Di Persada Antarabangsa Pada ITEX'18

Tarikh : 12 May 2018

PROGRAM    :           INTERNATIONAL INVENTION, INNOVATION & TECHNOLOGY EXHIBITION (ITEX) 2018

 

TEMPAT         :           KUALA LUMPUR CONVENTION CENTRE (KLCC)

 

TARIKH          :           10 – 12 MEI 2018

 

Buat julung kalinya, JKR WPP telah menyertai pameran 29th International Invention, Innovation & Technology Exhibition (ITEX’18) yang berlangsung selama 3 hari bermula 10 Mei hingga 12 Mei 2018 bertempat di KLCC, yang mana JKR WPP telah melakar kejayaan di persada antarabangsa.

 

Kedua-dua produk yang dipertandingkan JKR WPP tersebut telah diiktiraf kemenangan oleh para Panel Juri Penilai ITEX’18 dengan merangkul Anugerah Pingat Emas. Berikut produk inovasi yang dipertandingkan dan memenangi emas:

Tambahan itu, paling membanggakan produk A Mobile Leaves Collector & Shredder Complete With Composter  (V-DER) oleh PutraVerve telah melakar sejarah bagi JKR Malaysia kerana buat julung kalinya telah memenangi Anugerah Khas bagi Kategori BEST GREEN INVENTION AWARD.

 

Warga JKR WPP mengucapkanb setinggi-tinggi tahniah dan syabas kepada kumpulan PutraVerve dan Hikari yang telah mengharumkan nama JKR WPP dan seterusnya JKR Malaysia ke tahap yang sangat membanggakan.

 

Diharapkan penyertaan program seumpama ini dapat meningkatkan motivasi dan menyemarakkan budaya inovasi kepada setiap pegawai JKR WPP.

 

 

Berita disediakan oleh:

Unit Pengurusan Strategik & Intervensi

JKR WP Putrajaya

bottom of page