Program Kepimpinan Dan Motivasi JKR WP Putrajaya

Tarikh : 21hb Julai 2020 (Selasa)

Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya telah mengadakan satu program kepimpinan dan motivasi anjuran Bahagian Penyelarasan & Khidmat Sokongan (BPKS) pada 21hb Julai 2020 bertempat di JKR WP Putrajaya, Bilik Latihan, aras 3.

Program ini melibatkan seramai 43 orang peserta yang terdiri daripada semua bahagian kakitangan JKR WP Putrajaya. Motivator jemputan merupakan pegawai Cawangan Pengurusan Psikologi, Kementerian Kerja Raya iaitu En. Aswandi bin Omar.

Objektif program diadakan bagi tujuan meningkatkan motivasi diri dan semangat bekerja dikalangan kakitangan Jabatan dalam memastikan perkhidmatan yang terbaik selepas tempoh Perintah Kawalan Pegerakan (PKP).

Terima kasih diucapkan buat En. Aswandi bin Omar diatas segala ilmu dan tips yang diberikan semoga ia memberi manfaat buat semua peserta yang terlibat.

Berita Disediakan Oleh:

Unit Pengurusan Strategik & Intervensi (UPSi)

JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB