Majlis Sambutan Hari Lahir Ketua Jurutera Elektrik Dan Majlis  Perpisahan Pegawai Bahagian Senggara Zon 3/ Kejuruteraan Elektrik

Tarikh : 16 April 2018

Pada 16 April 2018 (Isnin), satu Majlis Sambutan Hari Lahir Ketua Jurutera Elektrik dan Majlis Perpisahan Pegawai Bahagian Senggara Zon 3 & Kejuruteraan Elektrik telah diadakan bertempat di Bilik Bincang Wira, Aras 2, JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya.

 

Majlis ini diadakan bagi meraikan Ir. Shamsuriee bin Sulaiman yang akan menyambut hari kelahirannya pada 18 April 2018. Semoga Allah S.W.T panjangkan umur Tuan KJE. Majlis ini juga diadakan bersempena pertukaran dalaman Sr. Salizah binti Selamat ke Bahagian Senggara Kuarters berkuatkuasa pada 16 April 2018 dan selamat maju jaya diucapkan kepada Sr. Salizah.

 

Dalam masa yang sama majlis ini diadakan serentak dengan Mesyuarat Unit Senggara Zon 3 bagi membincangkan isu-isu penyenggaraan bangunaan dibawah seliaan zon ini.

Berita disediakan oleh:

Bahagian Senggara Zon 3

JKR WP Putrajaya

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB