Bengkel Dan Taklimat FMM

Tarikh : 22 November 2017

  Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya telah mengadakan taklimat bengkel FMM kepada kakitangan baru yang terdiri daripada pegawai disipilin Juruukur Bangunan yang akan memainkan peranan sebagai Verifier bagi kontrak-kontrak penyelengaraan di Putrajaya. Bengkel dan taklimat ini berlangsung selama 2 hari bermula pada 21hb sehingga 22hb November 2017 bertempat di Bilik Taklimat Tender JKR WP Putrajaya.


   Seramai 21 kakitangan Verifier terlibat bagi bengkel ini yang diuruskan oleh Unit Pengurusan Strategik dan Intervensi. Penceramah terdiri daripada Pegawai dalaman dan perkongsian ilmu serta pengalaman dari syarikat-syarikat kontraktor yang menjalankan perkhidmatan penyelengaraan di Putrajaya. Para perserta di dedahkan dengan input-input pengurusan kontrak, pengurusan fasiliti dan pengurusan tenaga bagi bagunan jabatan kerajaan di Putrajaya. Para perserta juga diberikan tugasan dan ujian pada hari terakhir bengkel bagi mengukur tahap pemahaman peserta.

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB