Bengkel Dan Taklimat FMM 2016 : Pembentangan Tugasan Kumpulan (1)

Tarikh : 14 Disember 2017

Kesinambungan daripada bengkel FMM yang lepas, JKR WP Putrajaya telah mengadakan sesi pembentangan tugasan berkumpulan (1) bertempat di Bilik Taklimat Tender JKR WP Putrajaya pada 14 Disember 2017.

Bengkel ini dipengerusikan oleh Timbalan Pengarah JKR WP Putrajaya iaitu Ir.Syed Jaafar Idid Bin Syed Abdyllah Idid yang juga merupakan Pakar Rujuk (SME) bagi bidang kepakaran Pengurusan Aset Menyeluruh.

Ia melibatkan 4 kumpulan bagi membentangkan tugasan masing-masing merujuk pada tema tugasan lepas berkaitan Building Consumption Input Sysytem (BCIS) dan Building Information Modelling (BIM). Diakhir bengkel para peserta diberikan tugasan baru untuk sesi seterusnya yang akan datang.

© 2017 Hakcipta Terpelihara Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya (JKRWPP)

Penafian : Pihak Jabatan Kerja Raya Wilayah Persekutuan Putrajaya tidak bertanggung jawab diatas kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini

Sesuai dipapar menggunakan pelayar versi terbaru untuk Internet Explorer 10.0 dan ke atas, Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas & juga Google Chrome dengan resolusi 1280 X 800 dan ke atas.
Laman Portal Rasmi JKR Wilayah Persekutuan Putrajaya ini  telah dilancarkan pada 24 November 2017.

Tarikh Kemaskini: 16-APRIL-2021

  bilangan pelawat  

email aduan kuarters: aduanjkrwppj@gmail.comemail admin laman portal: jkrwpp@gmail.com

  J-CoP  

  eSPFB  

Building Consumption Input System

  BCIS  

  SAKU  

SPSB.jpg

  SPSB